Deux jeunes femmes souriantes portant un sweatshirt Oxfam et levant le point en signe de détermination.

Word lid van onze geëngageerde Oxfam-gemeenschap

Verjaardagen, huwelijken, geboortes, sportuitdagingen ... geef een solidaire tint aan al je feesten en evenementen door een steunpagina te creëren. Zo kan je digitaal geld ophalen om het werk van Oxfam wereldwijd te steunen. Samen maken we het verschil en dragen we bij aan een wereld met gelijke kansen voor iedereen!

Actie ondernemen is nog nooit zo makkelijk geweest

Jeune homme célébrant son anniversaire

KIES JE STEUNACTIE EN MAAK JE PAGINA IN MINDER DAN 2 MINUTEN

Een verjaardag, een sportieve uitdaging of een geboorte ... al wat je moet doen is een evenement, een titel en een passende, leuke foto kiezen en je kan beginnen! Je pagina is nu klaar om geld in te zamelen om het wereldwijde werk van Oxfam te steunen.

DEEL JE PAGINA MET JE VRIENDEN EN FAMILIE EN NODIG HEN UIT OM JE TE STEUNEN

Of het nu gaat om een concert of om je volgende sportieve uitdaging, hoe meer mensen op de hoogte zijn van je actie, hoe meer geld je zal binnenhalen. Check zeker onze 6 gouden tips om je steunactie nog sterker te maken.

JE INSPANNINGEN EN INZAMELINGEN LEIDEN TOT DIRECTE ACTIE

Oxfam werkt in 87 landen in samenwerking met 2.700 partnerorganisaties tegen ongelijkheid en voor economische rechtvaardigheid. Wij bereiken elk jaar meer dan 15 miljoen vrouwen, mannen en kinderen met onze samenwerkingsprojecten, noodhulp en sensibiliseringscampagnes.

Elke gelegenheid is goed om bij te dragen aan een rechtvaardige wereld!

Jeune femme célébrant son anniversaire une bougie à la main

Een solidair verjaardagsfeest

Vermijd saaie, klassieke cadeaus en geef een positieve tint aan je verjaardagsfeest. Dit jaar vraag je een betekenisvol cadeau: een donatie om te strijden tegen de ongelijkheid.
Maak mijn steunpagina
Jeune homme montrant une paire de chaussures de marche

Sporten voor gelijkheid

Ga je binnenkort een persoonlijke atletische uitdaging aan of doe je mee aan een sportief evenement? Vraag dan aan je supporters om je te ondersteunen met een donatie voor Oxfam.
Maak mijn steunpagina
Couple montrant des cadeaux pour leur mariage

Huwelijkslijst

Geef deze speciale dag een humanitair tintje en maak een solidaire huwelijkslijst aan om Oxfam te steunen.
Maak mijn steunpagina
Peluche pour célébrer une naissance

Geboren voor gelijkheid

Een donatie vragen en bijdragen aan een gelijkere toekomst voor je kinderen: er is geen betere manier om je nieuwe gezinslid een goede start te geven!
Maak mijn steunpagina
célébration pour un pot de départ

Afscheidscadeau

Ga je op pensioen of begin je net aan je carrière met het einde van je stage? Vier je laatste dag in stijl en vraag aan je collega's om een donatie te doen.
Maak mijn steunpagina
photo montrant un groupe de personnes lors d'une fête

Toon je creativiteit!

Solidariteitsacties, karaokeavonden, taarten bakken en verkopen .... laat je fantasie de vrije loop om je vrienden en familie te verzamelen voor een tof feestje met een solidaire tint.
Maak mijn steunpagina

En jij? Wat doe jij om tegen ongelijkheid te strijden?

Verzamel je vrienden en familie om op te komen voor wat jij en Oxfam belangrijk vinden. Elke actie is een grote hulp. Wij willen je hierom alvast enorm bedanken!

TIPS VOOR EEN GESLAAGDE STEUNACTIE

We hebben een plan in 6 eenvoudige stappen voorbereid om van je actie een geweldig succes te maken.
Quatre marcheuses souriantes sur le Oxfam Trailwalker

Oxfam Trailwalker

Je wil je inschrijven voor Oxfam Trailwalker als team of je wil een team ondersteunen dat de uitdaging aangaat? We hebben een site speciaal voor dit solidaire sportevenement.