Jeune femme africaine souriante

Maak steunacties van al je events en feesten

Wil jij lid worden van de geëngageerde gemeenschap die Oxfam steunt met concrete acties? Maak een steunpagina en haal geld binnen voor onze projecten wereldwijde.
gâteau d'anniversaire

Binnenkort een jaartje erbij? Gefeliciteerd!

Vermijd dit jaar nutteloze cadeaus en kies voor solidaire geschenken: giften om te vechten tegen de ongelijkheid. Of het nu gaat over het financieren van samenwerkingsprojecten of het verschaffen van hulp aan mensen in nood, je verjaardagsactie laat toe om snel te handelen voor een rechtvaardige wereld. Vier je verjaardag door Oxfam te steunen.
jeune homme faisant du sport

Geef betekenis aan je volgende sportieve uitdaging!

Je gaat de uitdaging aan om voor het eerst de 10 of 20km van Brussel of zelfs een marathon te lopen? Of je bent eerder een fietsfanaat, een wandelgek of gebeten door gelijk welke andere sportieve activiteit? Maak dan een steunpagina voor je uitdaging! Je supporters ondersteunen op die manier zowel jouw project als onze missie en onze acties.
peluche célébrant une naissance

Is er nieuw leven op komst? Hartelijk gefeliciteerd!

Wij willen allemaal dat onze kinderen in een betere wereld kunnen leven, nodig dus je familie en vrienden uit om kinderen in de hele wereld vooruit te helpen. Door een steunpagina te maken en donaties te verzamelen voor je geboortelijst, nodig je al je dierbaren uit om onze acties voor een rechtvaardige wereld voor iedereen te ondersteunen. Een mooie manier om je vreugde te delen!
voiture de nouveaux mariés

Geef je binnenkort het ja-woord? Proficiat!

Liever niet de zoveelste croque monsieur-machine of koffiezetter als geschenk? Om jullie geloften te vieren, heb je meer aan een origineel en zinvol cadeau. Deel jullie liefde door een pagina te maken en die als huwelijkslijst te gebruiken. Zo kunnen je familie en dierbaren je solidaire doelen steunen en tegelijk je vreugde delen.
fête pour célébrer un pot de départ

Neem je binnenkort afscheid van je collega's? Maak van je afscheidsfeest een solidair event!

Vermijd dit jaar nutteloze cadeaus en kies voor solidaire geschenken: donaties om te vechten tegen de ongelijkheid. Of het nu gaat over het financieren van samenwerkingsprojecten of het verschaffen van hulp aan mensen in nood, je verjaardagsactie laat toe om snel te handelen voor een rechtvaardige wereld. Vier je verjaardag door Oxfam te steunen.
bougie pour un moment de mémoire

Heb je onlangs een dierbare verloren? Onze innige deelneming.

Een dierbare verliezen, is bijzonder pijnlijk. We kunnen bijna niet uitdrukken hoezeer we het waarderen dat je op zulke moeilijke momenten aan ons denkt. Als je een unieke en solidaire manier zoekt om de herinnering van iemand te eren, kan je een steunpagina in diens naam maken. Op die manier kan de herinnering aan jouw dierbare het leven van duizenden mensen wereldwijd verbeteren.
groupe de personnes lors d'une fête

Heb je een ander event of uniek idee voor een steunactie? Maak je pagina!

Zoek je naar een manier om samen met je vrienden of familie een leuke tijd door te brengen en tegelijk ook onze missie te steunen? Een concert, rommelmarkt of gewoon een avondje onder vrienden? Wat de gelegenheid of de reden ook is, nodig je dierbaren uit om ons te steunen. Word deel van de gemeenschap van geëngageerde mensen die actie ondernemen en geld inzamelen voor Oxfam.
groupe de personnes dans une entreprise

Organiseer een steunactie met je bedrijf en zamel geld in!

Motiveer en sensibiliseer je medewerkers door een inzamelactie te organiseren om te strijden tegen ongelijkheid. Om de steunactie aan te moedigen kan je bedrijf zelfs aankondigen dat het de ingezamelde som zal verdubbelen. Alle medewerkers kunnen met één klik het stijgende bedrag op de voet volgen op de pagina, en deze eenvoudig delen en promoten.